More Website Templates @ TemplateMonster.com - January 16, 2012!

Open trap is nu dichte trap met kasten

 

Na overleg met de opdrachtgever was het duidelijk dat er behoefte was voor veel opbergruimte in de hal van de woning. Het idee was om de trap dicht te maken en onder de trap kasten te maken.Tijdens de montage is het idee van een apothekerskast onstaan om de ruimte onder de trap optimaal te benutten.
Renovatie voorgevel boerderij

 

De voorgevel van de boerderij was in slechte staat. De gehele voor gevel is gesloopt. In de boerderij waren de nodige stempels aangebracht.Er zijn buispalen aan-gebracht met een nieuwe betonvloer. Hierop is de nieuwe muur gemetseld met nieuwe kozijnen en goot .De zijkant is voorzien van redcedar potdeksel delen.
Aanbouw woning hoogkarpel

 

De kwart ronde serre aan de achterzijde van de woning had veel onderhoud nodig. Door al het glas was het erg warm in huis tijdens zonnige dagen. De serre werd vervangen door een aanbouw met een groot overstek en dubbele openslaande deuren.

 

Verbouw woning en garage.

 

De woning in Midden- Beemster is vergroot dmv gelamineerde balken die van binnen (balklaag) naar buiten (pergola) lopen. De gevels zijn voorzien van redcedar delen en zijn gepotdekseld aan- gebracht. Op de garage is een klapkap gezet. De bestaande gevels zijn geisoleerd en ook daar zijn redcedar delen gemonteerd.
Nieuwbouw notaris woning in Zwaagdijk

 

Na het tekenwerk van Ton van de laan is in Zwaagdijk deze notaris woning gerealiseerd voor de fam. Oud. De wens was een grote living met keuken en kantoor op de begane grond. Beide gescheiden door ensuite deuren.
Boerderij Warder

 

Aan de boerderij is een enorme aanbouw gemaakt.In het tussen- deel is de woonkamer met keuken. Daarboven de loopbrug, die een verbinding maakt van de boerderij naar de hooischuur. Aan de achterzijde is een grote glazen schuifpui gemaakt wat een fantastisch uitzicht geeft over de landerijen van Warder.