Bouw
Timmerbedrijf Ed Koorn is werkzaam met een vaste groep vaklieden. Op deze manier zijn we altijd in staat een volledige en omvangrijke bouw, verbouwing, onderhoud en renovatie vakkundig en professioneel te realiseren. Ook ontwerp en vergunningen behoren tot onze diensten. Het voordeel hiervan is dat u altijd maar één aanspreekpunt heeft die de werkzaamheden opneemt en met u bespreekt.
Interieur

 

Timmerbedrijf Ed Koorn is ook het adres voor al u interieurwerk. Door middel van goed overleg kunnen uw ideeën en wensen werkelijkheid worden. Hierbij streven we naar kwaliteit en duurzaamheid, precies naar uw wens en speciaal op maat. We denken graag met u mee en geven een passend advies. Daarnaast bieden we de mogelijkheid vooraf uw wensen te laten beleven door middel van een 3D ontwerp. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij TEK terecht. U bent verzekerd van een vast aanspreekpunt.Enkele voorbeelden: Maatwerk kasten, ensuitedeuren, vloeren leggen, tafels op maat,knieschotlade kasten. enz........

Project begeleiding

U bepaalt zelf welk deel van het project u aan ons uitbesteed. Wij kunnen het complete traject voor u uitvoeren, van planvorming tot en met oplevering, maar ook een bestaand bouwplan realiseren. Desgewenst verzorgen we ook de melding of vergunningsaanvraag die u in veel gevallen bij de gemeente moet indienen. Wanneer u de complete verbouwing laat uitvoeren, kunt u na de opleverdatum direct gebruikmaken van uw nieuwe aanbouw, schuur of kantoor. Met Timmerbedrijf Ed Koorn weet u altijd waar u aan toe bent!